1/7

WAT WIJ DOEN

Weet je dat je fijnste en dierbaarste kleding ook het snelst versleten zal zijn? Een kapotte rits, een gat of slijtageplek is vaak een reden om je favoriete broek, shirt, jurk of trui voortijdig weg te gooien. Naar de winkel voor iets nieuws? Zonde! Laat je kleding herleven bij Naaiatelier Haidari. Kijk verder op onze website voor meer informatie!

SOMERIJ ACTIE
 colbert 2+1
gratis ​

NAAIATELIER

Door authentiek vakmanschap met gevoel voor mode en trends, zorgen wij dat je gerepareerde kleren hun originele vorm voorbijstreven. We werken vakbekwaam, snel en bieden een prijsbewust alternatief voor het kopen van nieuwe kleding.

STOMERIJSERVICE

Onze stomerij geeft uw kleding in de vertrouwde handen van een gespecialiseerde stomerij. Deze beoordeelt hoe uw kleding het best gereinigd kan worden. Elke stof heeft bijzondere eigenschappen en sommige vlekken vragen om een speciale behandeling. 

GASTENBOEK

Neem eens een kijk in onze gastenboek en verrijk het met een reactie. Ervaring met naaiatelierhaidari, feedback, tips of vragen. Ze staan er allemaal. Zo niet, wees dan de eerste om iets te schrijven!